Midtfyns CC – Struktur for træningen

I den næste tid bliver træningen i Midtfyns CC struktureret sådan:

Jan Blikdal arrangerer træningen i Gruppe 2 tirsdag, torsdag og lørdag. Træningen bliver i et tempo, hvor alle kan være med. For at tilgodese, dem med de bedste ben indbygger Jan ofte noget tempokørsel, så alle kan få brugt de kræfter – og den energi de har på dagen. Jan allierer sig med andre til at styre træningen efter behov.

Carsten Mathiasen og jeg arrangerer træningen i gruppe 1. Carsten arrangerer tirsdage og torsdage. Ture på 65 – 70 km og træningen bliver generelt med intervaltræning eller tempokørsel indbygget i træningen. Jeg arrangerer træningen på lørdage, hvor fokus bliver lidt længere ture på ca. 3 timer i godt men jævnt tempo, med fokus på udholdenhed. Altså i pulszone 2 og 3. Jeg planlægger ruterne og sender ruten rundt, som de fleste af jer kender det om torsdagen eller om fredagen.

Både Carsten og jeg kan selvfølgeligt også få behov for at alliere os med en substitut fra tid til anden, men planen er som udgangspunkt som beskrevet.

Hvis der kommer mange nok til træning, vil der også bliver cyklet ud i en gruppe 1,5. Jann Schärfe holder skarpt øje med den mulighed de fleste træningsdage.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes