Nytårshilsen

Der vil ske meget i vores lille cykelklub i det kommende år 2019. Her er lidt om nogle af aktiviteterne.

Vi gentager succesen gennem snart nogle år og holder nytårskur den 5. januar 2019 i forbindelse med lørdagstræningen. Vi kører ud kl. 13.00 i 2 – 3 grupper. Ca. 1,5 times træning på racer eller på mountainbike.

Jann Schärfe arrangerer pandekager med is mv. til alle efter træningen. Send lige en tilmelding så vi ved nogenlunde, hvor mange pandekager der nok bliver spist. Kom frisk og få gang i pedalerne.

Vintertræning fortsætter lørdag på racer, søndag på MTB og onsdagstræning med Carsten frem til sæsonstart.

Husk klubaften torsdag den 7. februar. Nærmere om klubaften følger snart.

Sæsonstart er den lørdag den 30. marts. Sæsonstarten er fælleskørsel i klubtøj og suppe efter træningen. Derefter er det de faste træningstider tirsdag, torsdag og lørdag med en længere tur første lørdag hver måned.

Midtfyns CC er igen i 2019 med i Magic Sport Cup. I 2019 er Midtfyns CC arrangør af første linieløb (individuelt løb) i serien den 23. april 2019. Magic Sport Cup omfatter fire linieløb og en holdkørsel. Nærmere om ”vores løb” og tilmelding mv. vil følge fra Ivan Timm.

Sidste år varslede jeg en klubtur i 2019 til et løb i Frankrig. Ved et fællesmøde valgte vi løbet Les 3 Ballons i Alsace den 8. juni. Der kan jeg så ikke selv, men jeg arrangerer gerne turen. Jeg mener der bør være en ”bisidder” ved planlægningen, så der er en deltager, der kender aftaler. Peter Sikora bliver medarrangøren, så nu kan i deltage uden at blive medarrangør.

Det er min umiddelbare vurdering, at vi kan arrangere en tur med startgebyr og 3 overnatninger for 1000 – 1200 kr. pr. person. Hertil kommer transport og kost, men da absolut til at betale.

Jeg opretter en ny facebookgruppe Les 3 Ballons 2019, hvor interesserede kan give sig til kende. Hvis du ikke er på Facebook, men gerne vil tilmeldes så send mig en mail.

I ønskes alle et rigtigt godt og lykkebringende nytår med meget medvind på landevejene.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes