Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/midtfynscc.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
SÆSONSTART | MidtfynsCC

SÆSONSTART

Kære alle

Nu nærmer det sig opstart på en forhåbentlig mere normal sæson ifht. til den foregående, som var påvirket af Corona restriktionerne.

 

Vi starter med cykling tirsdage og torsdage fra den 1. april. I april måned kl 17.30, herefter kl 17.45. Og så cykler vi jo stadig på lørdage kl 13.

 

Vi markerer sæsonstarten lørdag den 10. april, hvor vi mødes kl. 13 og cykler et par timer. Herefter vil der være pølser og øl + vand. Vi vælger denne gang at skifte suppen ud med pølser, så vi kan stå udenfor aht. til Corona, som der stadig skal tages hensyn til. Er vi over 25 deler vi op i grupper ved spisningen.

 

Til cyklingen kl. 13 deler vi selvfølgelig også op i passende grupper – der bliver kørt så alle kan være med, så kom nu bare alle sammen.

 

I må gerne lige give besked om deltagelse en uges tid inden den 10. april, så vi får handlet tilstrækkeligt ind. Besked her eller på Facebook begivenheden jeg opretter eller på telefon/ sms 28552401, hvis du ikke er på Facebook

 

 

Vigtige datoer:

Torsdag den 1. april er Skærtorsdag – vi kører kl. 10

Tirsdag den 6. april er første hverdagstur kl 17.30

Lørdag den 10. april kl. 13: Sæsonstartmarkering med efterfølgende pølser og øl + vand.

Tirsdag den 4. maj er første tur med start kl. 17.45

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes