Sæsonstart den 30. marts 2019

Cykelsæsonen på racercykel i Midtfyns CC står for døren, og indledes med officiel sæsonstart lørdag den 30. marts 2019 kl. 13.00 fra klubhuset “Bøgehøjhuset” Overvejen 52.

Vi cykler ud i fælles paradekørsel, og efter lidt tid – og efter få kilometer deler vi ud i 2 – 3 grupper, afhængig af hvem – og hvor mange der deltager. Vi deler op, så der cykles hurtigere og længere i en gruppe. Mere roligt og kortere i de næste grupper. Der bliver cyklet, så alle kan finde en gruppe, hvor de kan være med.

Distancerne og hastighederne bliver tilrettelagt, så vi nogenlunde samtidigt lander ved Bøgehøjhuset efter et par timers cykling.

Her er vores klub vært ved en gang suppe og en forfriskning kl. 15.30.

Sæsonstarten er jo en festdag, hvor vi cykler ud i solskin på nypudsede cykler og i vores bedste klubtøj.

Det vil være en god dag for cykelinteresserede, der er nysgerrige efter at finde ud af, hvad vores klub er for en størrelse, og som drømmer om at blive medlem af Midtfyns CC

Så inviter gerne dem du kender, som kan være interesseret i at cykle med i vores klub. Alle er velkomne uanset alder, køn, farve, tro, styrke og størrelse.

Hvis du ikke kan cykle af den ene eller anden årsag, men alligevel gerne vil være med ved suppen, og hilse på cykelkammeraterne, er du selvfølgeligt også velkommen.

Af hensyn til suppen og ruteplanlægning, vil jeg meget gerne have tilmelding eller afbud på denne mailadresse hurtigst muligt, og senest onsdag morgen den 27. marts.

Nærmere info om ruterne, når vi kommer så tæt på, at vi ved mere om vejr og vind.

På dagen bliver det muligt at købe cykeltøj i klubdesign

Efter sæsonstarten begynder vi med tre gange ugentlig træning; tirsdag, torsdag kl. 17.30 og lørdag kl. 13.00.

Herefter kommer flere aktiviteter: Magic Sport Cup den 24. april, Generalforsamling den 27. april, første lange tur i MCC i år bliver 100 km. lørdag den 5. maj 2019 – ja, jeg kunne blive ved. Der sker så meget…

Glæder mig til at modtage alle jeres tilmeldinger til sæsonstarten på mail eller på Facebook.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes