VINTERTRÆNING

Nu er det sidste uge med træning tirsdage og torsdage. Der er som altid stadig lørdagstræning vinteren igennem. OG så er der vintertræning på landevej på onsdage samt MTB søndage som jeg laver et andet opslag om.

 

Her og nu vil jeg gerne opfordre til at nogle ”Gruppe 2” ryttere møder op til vintertræningen sammen med mig. Vi kan fra gang til gang lige snakke om vi deler op fra starten eller vi kører samlet delvist eller helt. Der bliver jo kørt intervaller så Gruppe 1 kan få pulsen op og Gruppe 2 evt. pulsen ned 😉

 

Første gang er onsdag den 2. oktober kl. 17 (senere bliver det 17.30)

 

For yderligere info er kopi af Carsten´s opslag i facebookgruppen [Vintertræning for MCC og Kæden 2019-2020]

 

________________________________

Carsten skriver i opslaget:

Velkommen til vintertræning for Kæden og MCC, vi træner igen i år om onsdagen.
Første gang bliver onsdag den 2. oktober kl. 1700. Så længe det er lyst, starter vi tidligt, herefter vil træningstidspunktet blive rykket til 17.30.

Vi starter hver gang fra Broskolen i Årslev, om du vil køre i klubtøj bestemmer du selv.

Der bliver hver gang oprettet en begivenhed på fb, hvor man kan tilmelde sig, hvis man vil deltage. Der er ikke krav om at afmelde sig begivenheden og slet ikke, hvis man aldrig deltager.

Begge klubber yder et tilskud til vintertræningen, hvis du deltager 15 gange, får du tilskud til “stegt flæsk og persillesovs” til afslutningsaftenen.

Sikkerhed:
Alle kører med lys – ekstra lys, racer eller vintercykel. For sikkert at kunne finde vej i mørket, har vi 2 faste ruter, vi kører. I vintermåneder kører vi ALLE med skærme, når det regner.

Plan for træningen:
Oktober: Vedligeholdelse af form 55-60 km
November og december: Restitutionscykling uden intervaller – der køres i moderat tempo
Januar og februar: optrapning af intensitet/intervaller 60 km
Februar og marts: mulighed for at træne mandag og onsdag, hvis der er tilslutning til det – korte intervaller den ene dag ogTempokørsel/lange intervaller den næste dag – 60-65 km

_________________________________________________

 

https://www.facebook.com/groups/868678953247616/?ref=group_browse – har du lyst til at blive medlem af gruppen kan du kontakte Carsten.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes